VALGEST KVAL – PSYKOLOG ELLER PILLE

Føler du deg slapp, sliten og energiløs? Prøver kroppen din å fortelle deg noe ved å gi deg utslett eller smerter i ledd og muskler? Det kan være inflammasjon i kroppen. Disse betennelsene sier muligens at du bør ta noen grep for å bedre helsen og unngå livsstilssykdommer. Om du er en av de heldige som spretter opp om morgenen, glad som en sol og med en fungerende kropp, da kan det likevel være lurt å tenke forebyggende.

Hva kan legen gjøre for deg? I 2014 sliter jeg med de fleste symptomene beskrevet over.  Legen min sier «Nå har vi tatt alle tester og det er ikke noe galt med deg, men du er antageligvis depressiv og burde ta lykkepille». Jeg svarer: «Jeg tror ikke jeg er depressiv, jeg er nok bare lei meg fordi jeg er tungpustet, slapp, sliten og har null energi til å gjennomføre dagen». «Nei, du er nok depressiv, Grethe. Du kan få informasjon om lykkepillen, men vær så snill ikke å tro på de negative bivirkningene du leser på nett». «Kan jeg få timer hos psykolog istedenfor?», spør jeg. «Nei, det er du for frisk til» sier den unge vakre legen som nettopp har begynt på sitt voksne liv. Jeg går ut av møtet og føler meg enda mer sliten og lei meg enn da jeg gikk inn til timen. Men jeg nekter å ta lykkepiller fordi jeg er redd for bivirkningene.

«Du må gå til psykolog», sier min venninne, «Du har for mye regler i livet ditt og dårlig samvittighet for alt mulig, og dette forhindrer deg i å nyte og leve i nuet». Men jeg tenker: «Hvorfor det? Jeg er psykisk sterk, jeg har kontroll på livet mitt, jeg er smart nok til å ta gode valg for meg selv. Hvis jeg skal leve livet uten regler og samvittighet, så havner jeg i hvert fall i grøfta som utslitt, depressiv og venneløs».

Men hun har kanskje rett i at jeg burde gå til psykolog. Det kan hende tankekjøret sliter meg ut mer enn jeg forstår. Men da jeg ble fortalt at en god psykolog koster 1700 kroner for 70 minutter, ble avgjørelsen tatt. Det blir for dyrt og tidkrevende for meg. Jeg er rett og slett for gjerrig.

Ser du en løve eller en kattepus når du ser deg i speilet? Jeg var på et foredrag hvor de viste et bilde av en liten katt som ser seg i speilet og ser en stor og sterk løve. Jeg begynte å gråte. Beklager at det høres ut som om jeg gråter i hvert eneste blogginnlegg, men dette bildet traff meg rett i sjelen. For jeg ser ikke løven lenger, jeg har mistet den. Før var jeg en løve som så en løve, nå er jeg en katt som ser en mus. Jeg lengter etter den psykisk og fysisk styrken og selvsikkerheten jeg en gang hadde. Det er vanskelig å akseptere at jeg eldes så fort, spesielt når mannen min gjør det så sakte. Det kan bli ubalanse i forholdet. HJELP! JEG VIL FINNE IGJEN LØVEN I MEG SELV.

Omega 3 hjelper mot depressivitet og energiløshet!
HURRA, dette er en enkel og billig løsning for meg. Jeg føler ofte det kan være stressende å møte venner i fritiden, da det oppleves som enda en oppgave jeg må gjennomføre. Når de skriver «Jeg gleder meg til å møtes» i meldinger, så klarer jeg ikke å skrive det samme tilbake. Selv om jeg digger vedkommende og det vi skal gjøre sammen. Men energien strekker ikke til. Jeg har et sterkt ønske om å beholde vennene i livet mitt og vil gjøre mitt ytterste for å vedlikeholde det vi har sammen.

Det er lys i tunnelen. Etter ti ukers inntak av Balanseoljen kjenner jeg at energien øker. Jeg opplever mer og mer glede og entusiasme over samvær med venner. Og når jeg våkner om morgenen før klokka ringer og tenker at dette føles ikke så verst, dette skal jeg klare. Det kjennes også ut som om hukommelsen har fått et løft.

Det er mange veier til mål, folkens, og som min venn sa: Ingenting skal være uprøvd.

 

Jeg har fått så tro, håp og kjærlighet for Balanseoljen at jeg nå selger den. Så er du interessert i å høre mer, legg igjen din e-post adresse øverst til høyre på siden.

Er du ekstra interessert meld deg inn i Facebook gruppen: https://www.facebook.com/groups/helse.tarm.hud/

Jeg anbefaler deg også å følge Instagramkonto #Helseprogram2019

Setter pris på om du subscriber til min Youtube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UC5rrq8jAkkQeGnnQdJXoP4w

Inspirasjonskilde:
Et blad som selges i matvarebutikker nå

Kropp uten betennelse

2 thoughts on “VALGEST KVAL – PSYKOLOG ELLER PILLE

    1. Så bra:-)For ekstra god effekt, så håper jeg du benytter Omega 3 tilskudd med kaldpresset olivenolje

Kommenter gjerne!