HVA MANGLER DU I LIVET DITT NÅ

Det å skrive et manifest kan være bra for bevisstheten rundt hva du ønsker ut av livet ditt. Det viser seg etter flere uker med manifestskriving at jeg først og fremst er på jakt etter energi. Har du energi så kan du mestre «alt» som kommer mot/til deg. Et manifest bør skrives i nå tid, skriv det som at du allerede har oppnådd det du skriver om. Manifestet formuleres litt forskjellig hver dag etter hva du er opptatt av den dagen. Det som gjentar seg i mine daglige manifest er følgende:

Jeg våkner opp utvilt, glad og motivert til å møte dagen. Jeg har masse energi til å gjennomføre dagens oppgaver. Jeg har en sunn, sprek og sterk kropp.
Jeg har en fleksibel hverdag hvor jeg styrer det meste av hva som skal gjøres og når ting skal gjøres. Jeg har god økonomi og bruker store deler av tiden min som skuespiller, podcaster og foredragsholder
Familien min er også glade og fornøyde, vi har det fint sammen.

Det å skrive et slikt manifest øker bevisstheten om hva som er viktig for deg, valgene du tar vil da automatisk reflektere og strekke seg mot det du ønsker. Nå har dagens valg ført meg til å takke ja til å ta Balanse olje. Det er Trine Grung som har presentert meg for denne oljen, hun er også veldig opptatt av å ta riktige valg hver dag for å øke energien. Jeg håper at Balanse oljen kan føre meg ett skritt nærmere et liv som ligner på manifestet mitt, et live med energi og glede.

Manifest-tipset har jeg fått av Gestaltterapeut Siw Stenbrenden. Kanskje det kan være noe for deg også:-)

Fått Balanse olje i posten, se video:

Mine Inspirasjons referanser:
https://trinegrung.no/
https://www.siwstenbrenden.no/

Kommenter gjerne!